Chessity logo Player

GEHEEL VERNIEUWD: gratis tijdschrift "DOOR ZETTEN"

Jun 1, 2021
  logtck
Coach 2191

NIEUW !!! - gratis tijdschrift "DOOR ZETTEN"

(te downloaden op: https://www.schaakmaarraak.nl)

De nieuwste uitgave van het schaaktijdschrift "DOOR ZETTEN" is vandaag verschenen en het is een geheel vernieuwde uitgave. Aan het uiterlijk zijn het meest opvallende de nieuwe kleuren, maar er is veel meer veranderd.

De eerste vier uitgaven waren geschreven voor alle schaak-liefhebbers, jong en oud, maar ook al werd er volop gedownload ik kreeg nauwelijks reacties en input. Daarom heb ik er voor gekozen om me met "DOOR ZETTEN" vanaf nu te richten op jeugdige schakers en schaaksters en natuurlijk ook op het schaken op school.

De redactie van "DOOR ZETTEN" bestaat vanaf nu uit maar liefst drie medewerkers, naast hoofdredacteur Huub zijn er Leo Leeuw en Sophie Krul.

Maar ook jeugdige schakers en schaaksters of scholen kunnen meewerken aan uitgaven van "DOOR ZETTEN" door verhalen, partijen, tekeningen of foto's in te sturen. Een school kan zo zelfs eigen pagina's krijgen in een van de volgende uitgaven van "DOOR ZETTEN". Inzendingen kunnen naar info@schaakmaarraak.nl worden verzonden.

In deze editie van "DOOR ZETTEN" is heel veel te lezen, te leren, te puzzelen en na te spelen te vinden én er is zelfs een aparte aanbieding voor lezers van "DOOR ZETTEN".

Je doet mij, Sophie en Leo wel een groot plezier als je ons laat weten wat je van "DOOR ZETTEN" vindt en als je ideeën hebt voor de volgende editie dan horen we die ook graag.

Heel veel plezier gewenst met deze nieuwe uitgave van "DOOR ZETTEN"!

Related content

by logtck on Feb 27, 2021   778   3
BOEK: Chess Mov(i)es
Wil je alvast een idee krijgen van de opzet van "Chess Mov(i)es", download dan gratis het bonus-materiaal van "Chess Mov(i)es" op: https://www.schaakmaarra...
by logtck on May 25, 2021   675   2
Boek: Speurtocht naar de gouden Koning
NIEUW BOEK: SPEURTOCHT NAAR DE GOUDEN KONING ------------------------------------------------------- Lees meer over "Speurtocht naar de Koning" op:https://ww...

Join Chessity now! Don't worry, it's free & easy.

Login Create account

13 Comments

MartijnHkloos 07:45 - 19 Jun 2021
Ziet er leuk uit!
logtck 09:28 - 19 Jun 2021
Dank je wel Martijn! Leuk om een reactie te krijgen.
Bonthuis 22:39 - 9 Sep 2021
Hoi Huub,
Leuk dit blad. heb meteen al dingen gebruikt in mijn lessen. Bijvoorbeeld kettingschaak in de hogere groepen. Ook de paardensprongpuzzel heb ik gebruikt nadat ik nieuwe leerlingen het paard had uitgelegd. Er was wel een kind dat vast liep. In het "2e blokje" moet je namelijk van een zwart veld naar een zwart veld. En ik had net uitgelegd dat je altijd van kleur wisselt.
logtck 13:19 - 15 Sep 2021
Goede gezien .... ik had ook het "foutje" bij het tweede blokje ontdekt. Dat had inderdaad een lichte kleur moeten zijn.
Inmiddels is de volgende editie verschenen en daar staat vast ook weer genoeg leuks en bruikbaars in.

Veel plezier gewenst!

(PS. Helaas kan ik de nieuwe edities niet meer via een blog in Chessity aankondigen want om een voor mij onduidelijke reden heb ik sinds kort ineens die rechten niet meer op de website van Chessity. Je kunt me wel met een email naar info@schaakmaarraak.nl laten weten als je automatisch volgende edities wilt ontvangen. Dan krijg je ze een week voor het officiële verschijnen toegestuurd.)
logtck 13:58 - 15 Sep 2021
Ik heb het "foutje" uit de Paardensprongpuzzel gehaald. De nieuwe (correcte) versie staat nu dus in de download van DOOR ZETTEN, editie 0621.

Even opnieuw downloaden en je kunt deze weer op school gebruiken :)
joannessamv 14:21 - 30 Sep 2021
Wie ben je Logtck?
logtck 13:47 - 6 Oct 2021
Ik ben iemand die schaaklessen geeft, scholen helpt met schaken op school, die leuke schaakspelletjes bedenkt en maakt, die schaakkleding bedenkt en maakt, die een gratis schaaktijdschrift voor jeugd-schakers maakt, die schaakboeken schrijft, schaaksimultaans geeft en andere leuke schaakactiviteiten bedenkt ....en zelf ook heel veel schaakt! :)

Is dat wat je wilde weten "joannessamv" met je vraag "Wie ben je Logtck?"
joannessamv 15:50 - 8 Oct 2021
Ziet er leuk uit!!!
Mathis1 14:44 - 11 Dec 2021
leuk
logtck 08:55 - 13 Dec 2021
Aangezien men bij Chessity, om mij onbekende redenen, besloten heeft om het voor mij niet langer mogelijk te maken blogs te schrijven laat ik maar hier weten dat er wederom een nieuwe editie van het GRATIS digitale jeugd-schaaktijdschrift "DOOR ZETTEN" is verschenen.

Je kunt het Kerstnummer van "DOOR ZETTEN" nu helemaal GRATIS downloaden op schaakmaarraak.nl. Voor vragen of informatie kun je altijd contact opnemen via een email naar: info@schaakmaarraak.nl
logtck 10:00 - 16 Dec 2021
Voor iedereen die (nog) niet kan schaken ..... speciaal voor alle ouders en opa's en oma's ........ heb ik een boekje geschreven - Help, mijn kind schaakt! - waarmee je op een leuke manier snel leert schaken. Een leuk kadootje voor onder de kerstboom: https://www.boekenbestellen.nl/boek/help-mijn-kind-schaakt
joannessamv 09:45 - 26 Dec 2021
leuk
logtck 10:38 - 24 Mar 2022
Voor wie deze nog niet van mijn website heeft gedownload ...... editie 0322 van het digitale jeugd schaaktijdschrift "DOORZETTEN" is geheel gratis te downloaden op: https://schaakmaarraak.nl.

Dit tijdschrift verschijnt vier keer per jaar en als je een email stuurt naar iinfo@schaakmaarraak.nl krijg je het automatisch toegezonden een week voordat het op de website verschijnt.

Gameviewer widget for your website

Just copy and paste the code below on your website wherever you want the gameviewer to display.
The gameviewer widget for websites 600px by 330px in dimensions.
<script type="text/javascript">
	var chessity_gameblog_id = 3270;
</script>
<script type="text/javascript" src="https://www.chessity.com/gameview.js"></script>