Chessity logo Family

Chessity diploma's werken erg motiverend

Sep 26, 2018, updated Sep 27, 2018
  logtck
Coach 2180

De diploma-regen is nog in volle gang hier in het hoge noorden (Niekerk/Oldekerk). Veel kinderen hebben ofwel de afgelopen maanden al erg veel geleerd met behulp van Chessity en kunnen nu (eindelijk) examen doen, ofwel ze zijn door de komst van de examens zo gemotiveerd dat ze ineens veel vaker met Chessity aan de slag gaan. 

Als "coach" binnen Chessity en als oprichter van een eigen (jeugd-)schaakclub "Schaak maar raak!" is het dan fantastisch om de blije en enthousiaste reacties te zien als er weer iemand geslaagd is. Maar soms is het ook een berichtje hier in Chessity dat mij weer even extra laat genieten. Zo'n berichtje ontving ik vandaag van Anienke ...

Beste Meester Huub, 
Gisteren vond ik de schaak les super leuk!
Toevallig heb ik gisteren mijn Pion en Paard examens gehaald! ( Komt natuurlijk door de leuke les.)
Ik kijk uit naar volgende week als we weer lekker gaan schaken!
Tot dan!
Groetjes Anienke

Ik kijk dus ook al weer erg uit naar volgende week, want dan kan ik Anienke haar welverdiende Pion- & Paard-diploma uitreiken. 

De nieuwe diploma-structuur heeft (beter) leren schaken zoveel leuker, aantrekkelijker en motiverender gemaakt voor kinderen. Het is absoluut een enorme verbetering!

Huub van der Logt
Schaak maar raak! ACADEMY

Join Chessity now! Don't worry, it's free & easy.

Login Create account

3 Comments

panacea 13:09 - 27 Sep 2018
Mooi hè Huub, dat soort reacties. Fijn dat je ze deelt.
burchtrietheim 22:52 - 28 Sep 2018
Een leerling uit groep 8 kreeg in de klas haar pion-diploma uitgereikt door de meester en meteen gaan haar klasgenoten ook aan de gang om diploma's te halen.
Tja, ik ben nu eenmaal schaakcoach op een basisschool. Daar moet het schaken tijdens de facultatieve momenten gebeuren.
Ik sluit mij aan bij Huub: het ís een enorme verbetering. Eerder had ik mijn twijfels toen ik van de veranderingen hoorde, maar alle scepsis is totaal onterecht. Alhoewel: zijn jullie niet bang dat er hulp gevraagd wordt bij het maken van de examens?

Joas Fontijn
Schaakcoach aan de Burcht-Rietheim.
ImreBekkering 17:48 - 21 Nov 2018
leuk Huub train zelf nu voor de toren.

Gameviewer widget for your website

Just copy and paste the code below on your website wherever you want the gameviewer to display.
The gameviewer widget for websites 600px by 330px in dimensions.
<script type="text/javascript">
	var chessity_gameblog_id = 2972;
</script>
<script type="text/javascript" src="https://www.chessity.com/gameview.js"></script>