Chessity logo Player

Hoe ben ik begonnen met Chessity?

Sep 5, 2017
  DouweK
982

Je hebt je vast wel eens afgevraagd: hoe is Douwe begonnen met Chessity?

Nou, dan moeten we 2 jaar terug, net na het begin van het schooljaar, toen ik van de Koningin Julianaschool over ging naar De Spits. Eenmaal toen ik aankwam, moest ik in groep 3 zitten, maar het was blijkbaar normaal op De Spits om je in groep 5 te laten wennen. Toen ik daarmee klaar was, ging ik naar groep 3. Elke vrijdag was er schaakles van PieterJan (Mellegersck), en om de week deden we Chessity. Hij maakte een account voor me aan, die ik na 2 jaar nog steeds heb, om te leren hoe je schaken moest leren. We gebruikten de stappenmethode, die langzamer en langzamer moeilijker werd. Je hebt ook de extra's, die alleen gegeven werden bij de schaakclubs. Chessity was de favoriet onder de leerlingen, maar soms werd ook de chat uitgezet, zodat je je alleen bezighield met schaken. Ikzelf hield me bezig met theorie Robert Ris en studies Yochanan Afek. Alle begin is moeilijk, dus ik deed er heel lang over om 3 sterren te halen bij de oefening toren. Vroeger heette ''Gamen'' de ''Arena'', en er werd heel wat gespeeld daarin. Je had toen nog geen computers met wie je kon spelen, dus je had niks te zoeken in de Arena als er niemand was. Je had ook toen nog niet deze website waarop je nu zit te lezen, maar chessity.nl. Alles is verandert: de inlog, het blogscherm, et cetera.. Toen deze website uitkwam na chessity.nl heette het new.chessity.com, maar mijn klas ging bijna nooit naar new.chessity.com. We waren té gehecht aan chessity.nl. Toen ik een keer naar chessity.nl wilde, zag ik het scherm van new.chessity.com! Natuurlijk deed ik meteen bericht naar PieterJan dat het verandert was. Hij zei 'Goed opgelet. Maar jij snapt het nu toch wel? Bam!' Nu ik in groep 5 zit, is er een heleboel verandert: geen schaaklessen, geen Chessity..

33187--16f5-douwek.jpg

Ik heb ook nog een blog geschreven over De Spits zonder schaakles. Graag even lezen!

Ik vind het verschrikkelijk dat er geen schaaklessen zijn, omdat ik er zo aan gehecht ben.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur een bericht naar de vragenblog!

Join Chessity now! Don't worry, it's free & easy.

Login Create account

0 Comments

Gameviewer widget for your website

Just copy and paste the code below on your website wherever you want the gameviewer to display.
The gameviewer widget for websites 600px by 330px in dimensions.
<script type="text/javascript">
	var chessity_gameblog_id = 1473;
</script>
<script type="text/javascript" src="https://www.chessity.com/gameview.js"></script>