Chessity logo Family

Kerst Schaak Nieuwsbrief

Jan 13, 2016
  logtck
Coach 2180

kerstnieuwsbrief-ef76e600.jpg
kerstnieuwsbrief-ef76e600.jpg

Ik heb afgelopen december voor de school waar ik schaaklessen en andere schaakactiviteiten verzorg een Kerst Schaak Nieuwsbrief gemaakt met daarin naast onder andere een verhaal en kleurplaat ook heel veel (schaak-)puzzels.

Deze nieuwsbrief voor jong en oud was en is geheel gratis te downloaden op de website van "Schaak maar raak!". De directe link naar de nieuwsbrief is: http://www.schaakmaarraak.nl/images/graphics/pdf/Schaak_maar_raak_Kerst_editie_2015.pdf

De nieuwsbrief mag geheel gratis (mits in zijn geheel en ongewijzigd) worden verspreid.

Ik hoor uiteraard graag reacties op deze nieuwsbrief zodat ik een eventuele volgende nog meer naar wens van iedereen kan maken.

Join Chessity now! Don't worry, it's free & easy.

Login Create account

2 Comments

panacea 09:08 - 15 Jan 2016
Ha Huub, wat een geweldig initiatief. Heb genoten van de limmerick. En wat is het met veel zorg samengesteld.Kan niet wachten tot de Paasbrief komt;-)
logtck 16:19 - 15 Jan 2016
Dank je wel voor de leuke reactie. Het is een hoop werk om ze te maken, want ik maak ook alle diagrammen zelf, maar met name de enthousiaste reacties van de kinderen maken het absoluut de moeite waard.

In een eventuele volgende uitgave zal ik ook aandacht schenken aan Chessity, want deze Kerst-nieuwsbrief is ook veel gelezen door medewerkers van scholen en door ouders. Het is een leuke luchtige manier om Chessity weer even onder de aandacht te brengen.

Gameviewer widget for your website

Just copy and paste the code below on your website wherever you want the gameviewer to display.
The gameviewer widget for websites 600px by 330px in dimensions.
<script type="text/javascript">
	var chessity_gameblog_id = 952;
</script>
<script type="text/javascript" src="https://www.chessity.com/gameview.js"></script>